ZBOŽÍ V AKCI

naše cena Kč 999,00
skladem
naše cena Kč 13 390,00
skladem
naše cena Kč 399,00
skladem

KONTAKTY

Daniel Skřenek - Aquapro
Za mlýnem 596/42
750 02 Přerov
tel: + 420 777 933 047
napište nám
skype dan-aquapro
provozní doba Po-Pa 10.00-17.00

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena Kč 600,00
skladem
naše cena Kč 3 799,00
skladem
naše cena Kč 1 690,00
skladem

Recenze zákazníků

Přidáno: 27.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Radost nakupovat

Pro:

Vynikající komunikace, vstřícnost a rychlost.

 

Přidáno: 23.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velká spokojenost

Pro:

dobrá komunikace, dodací lhůty

 

Přidáno: 22.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace s majitelem, tomu co prodává rozumí , maximální snaha vyhovět.

 

 

Přidáno: 21.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Odporucam obchod, vela kvalitneho sortimentu a dobre ceny v porovnani s konkurenciou. Pred objednanim tovaru si ale dobre zistite najprv dostupnost aby ste nemuseli dlho cakat.

Pro:

Siroky sortiment, dobre ceny

Proti:

Tovar oznaceny ako SKLADOM na sklade nebol, uvital by som informaciu o pribliznom case dodania, ktoru som si musel zistit telefonicky po tom ako tovar v prvom tyzdni neprichadzal.

 

Přidáno: 15.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

perfektní obchod, který dokáže vyjít vstříc pokud máte individuální požadavky.

Pro:

bylo mi zasláno více velikostí abych si mohl vybrat

Proti:

žádnou jsem nenašel

 

Přidáno: 14.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ochota, vyborna komunikacia, kratky reakcny cas :-)

 

 

Přidáno: 27.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rozhodně doporučuji

Pro:

rychlost, flexibilita, profi přístup

 

Přidáno: 20.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

SUPER

Pro:

CENA RYCHLOST KOMUNIKACE

Proti:

NIC

 

Přidáno: 15.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávku jsem emailem zrušil z rodinných důvodů po zaplacení, ale před jejím odesláním. Vycházel jsem z informace, že zboží je skladem a že tak eshopu vzniknou minimální škody administrativního charakteru.
Prodejce mne kontaktoval telefonicky a dotazoval se na důvod odstoupení. S omluvou jsem mu vše vysvětlil a domluvili jsme se na vrácení celé částky. Zajímavý moment nastal následující týden, kdy mi přišlo avízo od přepravce, že mi zásilku veze. Opět jsem kontaktoval prodejce i spedici s tím, že je objednávka stornovaná a že ji nepřevezmu. Přepravce pak vrátil balík odesilateli. Stane se, ale to už je věc prodejce.
V následujících čtrnácti dnech se nic nedělo, tak jsem prodejce opět kontaktoval emailem i telefonicky, kdy mi potvrdil, že vrácení peněz je v běhu a emailem mi příjde dobropis. Za 2-3 dny skutečně přišel, ale ponížený o poštovné. Vyzval jsem písemně prodejce k opravě s odkazem na předchozí domluvu. A zase se chvíli nic nedělo. To už jsem byl z celé záležitosti nervozní a pohrozil jsem udělením negativní recenze a dalšími kroky. Netrvalo dlouho a přišla odpověď, že ještě mohu být rád, že se jedná pouze o odečtení poštovného, že v obchodních podmínkách je poplatek 200kč.
Trval jsem na svém a tak skoro měsíc od zrušené objednávky, která neměla být ani expedována mám celou částku zpět.
Je škoda, že záležitost, která mohla být vyřízena za 3 dny a k oboustranné spokojenosti, kdy bych rád udělil pozitivní komentář, se vlekla skoro měsíc a vyvolala oboustranné emoce.
Jsem ale rád, že jsme se nakonec dokázali domluvit a přeji tomuto eshopu už jen spokojené zákazníky.

Pro:

široký sortiment
nízké ceny

Proti:

zboží avizované skladem, ale jedná se o externí sklad dodavatele
špatná komunikace
neznalost občanského zákoníku

Vyjádření našeho obchodu

Tento klient byl opravdu specifický, objednal si zboží, zásilku jsme s ním konzultovali, zaplatil ji předem. Po odeslání zásilky se ohradil že ji zrušil, požadoval ihned peníze zpět...zásilku odmítl převzít..problém jsme řešili, účetní vystavila Dobropis, s takovýmto "klientem" jsme se nesetkali po celých 15 let fungování firmy! Pán zřejmě neví co chce...závěr si udělejte každý sám, viz, hodnocení našeho shopu u ostatních klientů. AQUAPRO
 

Přidáno: 04.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Cena a rychlost dodání.

 
MzJiMzUwNG